Scroll Top

Termeni si conditii

Politica de Confidențialitate

 

Această politică de confidențialitate descrie modul în care VOIAJOR SRL (denumită “noi”, “compania” sau “hotelul”) colectează, utilizează și protejează informațiile pe care le furnizați atunci când vizitați sau utilizați site-ul nostru www.hotel-business.ro. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea datelor dvs. cu caracter personal. Utilizând acest site web, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor așa cum este descris în această politică de confidențialitate.

 

Informații Colectate

 

Când vizitați site-ul nostru, vi se poate solicita să furnizați anumite informații personale, cum ar fi numele, numărul de telefon, adresa de e-mail și adresa poștală. Aceste informații sunt colectate voluntar și sunt necesare pentru procesul de ofertare, rezervare sau contractare.

 

Utilizarea Informațiilor

 

Informațiile personale furnizate de dvs. sunt utilizate exclusiv în scopurile pentru care au fost furnizate, cum ar fi procesarea rezervărilor, comunicarea cu dvs. și îmbunătățirea serviciilor noastre. În plus, ne rezervăm dreptul de a utiliza aceste informații în scopuri publicitare, de marketing și de publicitate, cu consimțământul prealabil al dvs.

 

Divulgarea Informațiilor

 

Nu vindem, nu închiriem și nu transferăm voluntar informațiile dvs. personale către terți decât dacă este necesar pentru furnizarea serviciilor solicitate de dvs. sau cerut de lege.

 

Confidențialitatea și Securitatea Datelor

 

Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale și să implementăm măsuri adecvate de securitate pentru a preveni accesul sau divulgarea neautorizată.

 

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

 

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica această politică de confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor fi afișate pe această pagină și vor intra în vigoare imediat după publicare.

 

Contact

 

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail admin@hotel-business.ro.

 

S.C. VOIAJOR SRL S.R.L. Cod fiscal: RO2528313 Adresa: Tg.Mureș, județul Mureș, Bd-ul 1 Decembrie 1918 nr. 250-252

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.