Restaurant

Încercați să surprindeți pe cineva special cu o evadare romantică sau doriți să vă răsfățați într-o sărbătoare culinară până când soarele apune? Restaurantele noastre sunt cea mai bună alegere pentru a servi zilnic masa sau pentru evenimente private.

The Bridge - Boutique Restaurant

The Bridge - Boutique Restaurant, singurul restaurant suspendat din Estul Europei va asteapta cu un nou design , unic si modern.

Avand o capacitate maxima de 135 locuri la inaltime, Restaurantul The Bridge -Boutique Restaurant este dedicat organizarii de evenimente : nunti , botezuri, zile de nastere, conferinte, simpozioane , mese festive si nu numai.

Restaurant Business

Avand o capacitate maxima de 130 locuri, Restaurantul Business va ofera posibilitatea sa degustati specialitati locale romanesti si maghiare, fie specialitati ale bucatariei internationale.

Restaurant Business

The Ballroom

Grandios este cuvantul ce caracaterizeaza cel mai bine sala de evenimente si Banqueting al Hotelului Business. Cu o suprafata totala de 1200 de metri patrati, aici se pot organiza orice fel de evenimente: Nunti, Dinee, Cine festive, Cocktail-uri, Conferinte, Seminarii, Congrese, Expozitii.